660 Wont stay running - Yamaha Raptor Forum
 

» Recent Threads
New York -- RIDERS...
03-21-2008 12:23 AM
Last post by prokill00
Today 03:38 PM
137 Replies, 8,070 Views
Everybody else suck at...
12-14-2014 07:24 PM
Last post by RacingPowerSports.com
Today 03:08 PM
15 Replies, 275 Views
Australian turbo toy
Yesterday 08:27 PM
Last post by lms1977
Today 03:06 PM
11 Replies, 164 Views
Raptor 660 won't start
12-18-2014 02:59 PM
Last post by jordan.harry
Today 01:24 PM
4 Replies, 112 Views
Big problem - won't...
12-15-2014 11:48 AM
Last post by brighton700
Today 01:16 PM
2 Replies, 92 Views
ASV F3 Lever Install and...
04-01-2013 09:00 PM
Last post by Sodfrk1990
Today 01:14 PM
13 Replies, 3,542 Views
Extended throttle cable
12-08-2014 08:09 AM
Last post by brighton700
Today 01:14 PM
5 Replies, 129 Views
wheel hub castle nut?
12-17-2014 11:15 PM
by w_caven
Last post by Yamahama_Guy
Today 12:21 PM
8 Replies, 107 Views
Christmas Special Offer!!
Today 11:32 AM
Last post by RacingPowerSports.com
Today 11:32 AM
0 Replies, 30 Views
custom case saver for...
12-02-2014 12:17 PM
Last post by RAPTOR660_NYC
Today 11:31 AM
17 Replies, 513 Views
» Sponsors
Go Back   Yamaha Raptor Forum > Raptor 660 Categories > Raptor 660 Maintenance

Reply
 
LinkBack LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2011, 10:04 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Default 660 Wont stay running

Ok this is my very first post, My raptor that I just bought from a guy like 2 months ago had been starting fine, one day I go to the garage to start it and all it does is pop and back fire, eventually tore the carbs down and cleaned them, nothing real bad, now that I put it back together it turns over but wont stay running, I actually stayed on the gas and it stayed running, as soon as I got off the gas it kills, sometime it will stay on, sometimes it wont, any suggestions?
boo-v is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2011, 04:24 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
raptorforme93's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tampa Florida
Posts: 816
Default

Welcome to the forum! Is this your first four wheel or raptor 660? Make sure that your carbs are fully seated in the boots. A big backfire can cause them to pop off and then your bike wont run or it will run very poorly
__________________
2002 Yamaha Raptor 660
DG Alloy Series Nerf bars
DG front bumper
DG full under and A arm skids
GYTR slip on exhaust
Jetted
Turf Tamers
raptorforme93 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2011, 04:46 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Default

Yea this is my first, ok ill check that
boo-v is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2011, 10:02 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 179
Default

It sounds like you could still have something in your pilot jets.
venombit is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2011, 03:22 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Default

I had an issue like this, my raptor wouldnt stay on and wasnt getting full power. The wire that is connected underneath the front sprocket was my problem. All i did was tighten it up and it ran fine. Just a possibility takes 10 seconds to check.
WickyWick is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2011, 05:48 PM   #6 (permalink)
I am unique

 
willykiller's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 22,184
Default

Quote:
Originally Posted by boo-v View Post
Ok this is my very first post, My raptor that I just bought from a guy like 2 months ago had been starting fine, one day I go to the garage to start it and all it does is pop and back fire, eventually tore the carbs down and cleaned them, nothing real bad, now that I put it back together it turns over but wont stay running, I actually stayed on the gas and it stayed running, as soon as I got off the gas it kills, sometime it will stay on, sometimes it wont, any suggestions?
Possible parkbrake rev limiter is coming on, check the switches by the park brake handle or just disconnect the wires from the main harness and seal the plugin............ green and yellow wire and a black wire
__________________

686 three plugger with HV porting, 39 FCRS, Curtis Sparks exhaust, Dyna FS CDI
willykiller is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2011, 02:08 AM   #7 (permalink)
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 12,776
Default

Read "Most Common Problems with the Raptor 660", a sticky at top of the General 660 Discussion section - pay attention to the RPM limiter section, as Willy has suggested. Does this sound like your problem?
__________________
'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'02 Honda 400ex, DiamondJ +3 A-arm widener, Lonestar anti-vibe
QuadManiac is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.




Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
RaptorForum.com is an independent Yamaha enthusiast website. Content on RaptorForum.com is generated by its users and RaptorForum.com is not in any way affiliated with Yamaha Motor Corporation, U.S.A.
Inactive Reminders By Mished.co.uk and FTP-Anime.com