2004 660 raptor i got old raptor last week - Yamaha Raptor Forum
 5Likes
  • 2 Post By QuadManiac
  • 1 Post By QuadManiac
  • 1 Post By Felipe
  • 1 Post By QuadManiac
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 05-07-2019, 05:37 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
2004 660 raptor i got old raptor last week

I got 04 raptor last week though easy fix it won’t idle when i got home clean carbs and it was clean so i know it was more working on i figured the when i get the clutch on idle better no much but it better so i take both sensors off but still no work properly any adea what to repalace
Felipe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-09-2019, 12:20 AM
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,374
Felipe, welcome to the forum!

Can you add some punctuation and re-edit your sentences please? I am unable to glean much of anything from what is written.
DEZPERADO and Meatman like this.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo
QuadManiac is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-09-2019, 01:01 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
My raptor don’t accelerate act lake the shock is on but when i puch the chutch in it does no much but better u think it needs new newtral sensor my friend told me to replace the coils what u think tanks for u help
Felipe is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-10-2019, 05:00 PM
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,374
I'll address the only things i can understand from your rambling sentences:

Regarding the 'sensors' - the green/white wire (reverse switch) needs to be connected to battery minus. The green/yellow (parking brake) connection just needs to be disconnected from the switch wire.

You do not need to replace the neutral switch.

If the engine runs, the coil is fine.

Running issues are almost always carburetor related.

For the rest, I believe there is a language issue... could you get some help to translate, perhaps?
Scotscockney likes this.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo

Last edited by QuadManiac; 05-10-2019 at 05:03 PM.
QuadManiac is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-11-2019, 07:34 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
I fix it thanks it was the neutral sensor thanks
Scotscockney likes this.
Felipe is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 05-11-2019, 08:26 PM
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,374
I'm sorry, but the neutral switch has nothing at all to do with how the engine runs... the REVERSE switch connection, when disconnected, dirty or corroded, can cause the engine to sputter and die just above idle.
Scotscockney likes this.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo
QuadManiac is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Raptor Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bought a used raptor last week, COOLANT seems to dissapear from the coolant tank???? beardy66 Raptor 700 Maintenance 7 08-01-2013 04:05 PM
How old is old enough toledoUPSguy Raptor 250 Discussion 18 03-23-2011 01:09 AM
Aerials of fire last week Flynbyu Media 17 02-06-2008 08:14 AM
Last Day of Work = Last day to whore SegKast Off-Topic Lounge 18 10-01-2007 04:14 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome