Push the start button & nothing happens! HELP! - Page 2 - Yamaha Raptor Forum
 11Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 13 (permalink) Old 05-28-2019, 03:44 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
I installed battery back wards and now wont start 05 raptor . wear do I begin to replace parts ?
toro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 13 (permalink) Old 05-28-2019, 10:55 PM
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,376
Replacing the one and only fuse will probably take care of it.

Welcome to the forum! Now please start your own thread for continuation.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo

Last edited by QuadManiac; 05-28-2019 at 11:05 PM.
QuadManiac is offline  
post #13 of 13 (permalink) Old 06-05-2019, 08:27 PM
Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 30
Quote:
Originally Posted by QuadManiac View Post
Woohoo - I just love makin' things work with totally unrelated parts!

Good job and welcome to what I consider one of the best forums on the 'interweb'... and I belong to a lot!
Quadmaniac I read how you told livemetalb about cleaning up the run/stop switch, you gave me some suggestions already about my 01 Raptor not having spark,the Stator is junk,the cdi is a Procom and today I opened up the run/stop switch and that specific wire red/black stripe and the other one next to it were somewhat corroded and I saw some black like a spark was ignited or something, and it was so filthy inside,could that be one or the culprits of having no spark?

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk
orvilleortiz538 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Raptor Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raptor 350 lights/ push button start not working Cwade13 Raptor 350 Discussion 3 06-06-2016 10:02 AM
Push start button but wont start? deeecko General 660 Discussion 3 03-13-2012 07:30 AM
hit the start button but nothing happens ajax660 General 660 Discussion 20 05-13-2011 08:34 PM
start button does nothing? why? ridebmx21 Raptor 700 Maintenance 7 01-02-2011 05:53 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome