Not running well after sitting all winter - Yamaha Raptor Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-19-2019, 01:54 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 5
Not running well after sitting all winter

I bought my 2005 660 last summer. I put on a White Bros slip on, open airbox with aftermarket filter, 25 pilots, 144/146 mains. It ran perfect since day one. Never one single issue with starting, idling, full throttle, you name it.

It sat for a few months over winter with only being started a few times. I went to ride it today and it seemed fine until I got on the throttle. It would bog and want to die.

So I did what anyone would do and took the carbs off and cleaned them. Put them back on and it's now 100x worse! I can get it to barely start ONLY if I am feathering the throttle and it will run but it runs like absolute shit and is blowing white smoke.

I dont want to keep messing with it without knowing what's causing it so I figured I better jump on here and see if anyone can help me out? My old man is a Yamaha tech but he's on vacation for another week and then he'll be back to check it out but I'd like to pick some brains and see if it's maybe something simple. Like I said it's been an absolutely perfect machine.

Any help would be appreciated!
Kevin Friermood is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Raptor Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raptor 700r won’t start after sitting josephdesilva76 Raptor 700 Discussion 9 11-06-2018 09:32 AM
turning over an engine after sitting for 5 years? Raptor-ing-it Off-Topic Lounge 7 05-21-2010 10:33 PM
Having issues starting bike after sitting for few months without starting it Tituspullo85 General 660 Discussion 40 03-17-2010 09:41 PM
660 runs like crap after sitting, need help rappy74 Raptor 660 Maintenance 20 02-12-2010 11:33 PM
04 raptor wont start after sitting for awhile brad99 Raptor 660 Maintenance 3 10-27-2007 05:47 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome