2005 raptor 660 won't start - Yamaha Raptor Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-25-2019, 03:49 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
2005 raptor 660 won't start

I can not get my atv to start, I jump it then it starts right up I cut it off and can push start it like 2-3 times after that nothing. The solenoid clicks once. Also my lights act like they don't want to work. I have charged the battery up and replaced it as well so thats not the issue. If you could please help me I would greatly appreciate it
teamfuneral is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-25-2019, 05:06 PM
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,410
Charge the new battery for 24 hours.

Check the one working fuse (other is just a spare).

Check your battery cables for clean, tight connection and for corrosion near the terminals up under the insulation.

Welcome to the forum.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo
QuadManiac is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Raptor Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome