Most common Raptor 660 problems explained (Read this before posting your problems) - Page 10 - Yamaha Raptor Forum
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #91 of 98 (permalink) Old 06-02-2016, 01:31 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
I just want to thank you very much, you help me with my raptor with this great information, and also made my up coming weekend happen because of this tip. Mahalo
Mad Dog and QuadManiac like this.
Jlindleymolina is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 98 (permalink) Old 06-07-2016, 01:22 AM Thread Starter
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,417
Jlindley - thank you and welcome to the forum!

Don't be a stranger - even though your quad may be running well now, it's always a good idea to read and learn about what COULD happen and be ahead of the game!

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo
QuadManiac is offline  
post #93 of 98 (permalink) Old 08-03-2017, 07:39 AM
JRM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: SW Georgia
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by QuadManiac View Post
Room to add more - so they'll all be in contiguous order when i'm done, no other posts in between.

PLEASE CHIME IN WITH ANY IDEAS, COMMENTS, ETC., IN A REPLY.
QuadManiac, Just wanted to say thanks for the great info. I have a 2004 Rhino 660 that would only spark once when releasing the key switch from start position. Went round and round with this thing trying to figure out what was causing this situation with no luck. Finally came across your post and tried your solution. Wham! Fixed my problem. I ended up cutting only the red wire from the stator so now I have cranking spark and the battery is charging. Everything is good without replacing the stator. Don't know how or if it affected the RPM's or reverse speed as it's not mine and don't know how it was running before this problem. Thanks again! JRM
JRM is offline  
 
post #94 of 98 (permalink) Old 08-04-2017, 12:40 AM Thread Starter
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,417
Glad you had the presence of mind to try it on a Rhino! Congrats.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo
QuadManiac is offline  
post #95 of 98 (permalink) Old 08-09-2017, 11:28 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Concerning problem 2

Concerning problem 2

Hey, Man i cant say thanks enough i bought a 01 raptor 660 and i could just not figure it out so i replaced the flywheel and gasket, re-did some wirring. and my raptor didnt only do this in reverse, it did it in reverse and in 2,3,4,5 so it sucked but i took the green and white wire grounded it to the frame have had no problems yet...and hope to keep it that way.....so thanks agian.
Jayberg350 is offline  
post #96 of 98 (permalink) Old 02-09-2018, 02:29 PM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 6
Thanks -great information
Merich69 is offline  
post #97 of 98 (permalink) Old 08-06-2018, 10:03 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
I’m having problems like stated in 5 but I can’t find what you said was the problem
Zhaffner is offline  
post #98 of 98 (permalink) Old 08-08-2018, 10:48 PM Thread Starter
Master of the Electron

 
QuadManiac's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 14,417
Quote:
Originally Posted by Zhaffner View Post
I’m having problems like stated in 5 but I can’t find what you said was the problem
5) I HEAR A CLUNKING NOISE FROM MY TRANSMISSION IN ONE OR MORE GEARS?

Several possibilities:

Bad tranny
Bad output sprocket
shift mechanism out of adjustment or bent
others

Please start a public thread and we'll help you through it.

'01 660 Raptor, Burgard +2+1 arms, YFZ Shocks, LSR anti-vibe, CTR pipe, jetted, K&N
'01 Polaris Scrambler 400, K&N
'02 Honda 400ex, Big Gun pipe, jetted, K&N, Lonestar +2 A-arms, Lonestar anti-vibe
'04 Suzuki LTZ400
'16 RZR XP4 1000 Turbo

Last edited by QuadManiac; 08-08-2018 at 10:51 PM.
QuadManiac is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Raptor Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's most common problem people have with the Raptor 700? stacaz Raptor 700 Maintenance 76 10-11-2018 11:03 PM
Please read before posting to this forum. Illusive Raptor Forum Site Issue Forum 0 12-22-2014 06:57 PM
Most common place oil leaks from sneek24 Raptor 660 Maintenance 8 09-25-2011 07:40 PM
Torque and Horsepower - Explained, this is a good read. "5252" Sloberdog Raptor 700 Modifications 11 02-21-2008 08:55 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome