Raptor Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i cant figure out whats wrong my plugs are all good now my fuel pump still wont work i found a sensor laying in the bottom of my tank i hooked it back up and now my reverse light is stuck on and no neutral light comes on at all
 

·
Registered
Joined
·
2,674 Posts
sensor in the bottom of the gas tank? usually the wires to the neutral and reverse sensor come unplugged or something. it wont fire with the clutch pulled in>? also if u got a power commander unhook it and try it.
 

·
Registered
Joined
·
615 Posts
Did you check the connections down by the shifter for the reverse and neutral?
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #4 ·
the fuel level sensor(at least thats what i think it was) fell off my sending unit inside my tank. i had another post a few days ago about that. but i fixed the plug n hooked it back up and my pump still wont turn on and now my reverse light is stuck on. I checked the reverse wire under the shifter it seems good i cleaned it n plugged it back in no good. I tried it without my power commander no difference. but i havent had this happen untill i hooked that thing in my tank backup
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #5 ·
it turns over and has spark just no fuel. well it had spark b4 the reverse light thing idk about now i stopped working on it i got frustrated. u dnt have to pull my clutch to start it. i guess the guy b4 me disabled the sensor
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Well I found a broken wire on the back big relay I fixed that so it starts now but I found that I had the black n grey plugs switched by the battery for reversing I put them the right way but I still have the reverse light stuck on and no neutral light but if I ground reverse it goes out could I have burnt something out?
 
1 - 6 of 6 Posts
Top